E-bog: Sikring af virksomhedsinformation i cloud

E-bog: Sikring af virksomhedsinformation i cloud

01-02-2015BoxENE-bog

Mange organisationer forbinder stadig stor risiko med at lagre information i skyen, selvom skyen i virkeligheden kan simplificere deres sikkerhedsindsatser. Ved at anvende skyen til at centralisere, skabes en mindre kontaktflade og et mere overskueligt miljø. Dette skyldes at datacentralisering er essentielt for datasikkerhed. Denne e-bog undersøger hvordan skyen kan simplificere datasikkerhed via datacentralisering.

Denne e-bog undersøger hvordan skyen gør det muligt for os at tage en mere ligetil tilgang til datasikkerhed og adressere de udfordringer som distribueret databehandling har medført, og derved gøre vores organisation mere sikker.

Denne e-bog er for IT sikkerhedsspecialister der arbejder med beskyttelse af sensitiv information over flere endpoints og applikationer.

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}