Design og udvikling af en mobilitetsstrategi - 4 kriterier for et sikkert samarbejde

Design og udvikling af en mobilitetsstrategi - 4 kriterier for et sikkert samarbejde

10-08-2015BoxENWhitepaper

I dag er de mest produktive medarbejdere ikke længere bundet til et skrivebord, et kontor eller en bestemt placering.

Disse top-producenter er eksperter i at finde nye værtøjer, nye applikationer og nye måder til at integrere mobil-enheder i det daglige arbejde. Om hvorvidt disse medarbejderne sidder i marketing, salg, drift eller R&D, har ingen betydning, da de altid leverer et godt stykke arbejde. Din udfordring er, at udvikle en it-strategi, som ved hjælpe af nem og pålidelig 24-timers adgang til information fra rundt om i verdenen, kan understøtte denne nye måde at arbejde på.

Ligeledes, har du brug for en løsning, som holder mobile medarbejdere produktive og forbundet med virksomhedens kerneprocesser. Hvis ikke, risikerer du at sakke bagud.

Heldigvis, kan du med få simple kriterier, gør det lettere at finde frem til de bedste løsninger til virksomhedsmobilitet og mobilt indholdsstyring. Vi har udarbejdet fire nøgle-overvejelser ud fra erfaring og best-practice fra virksomheder, der med succes har foretaget dette skift og dermed imødekommet behovet fra mobile medarbejdere uden at det overrumplede deres IT-afdeling. Download dette whitepaper for at lære mere.

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}