Beskyttelse af SCADA- og ICS-netværk i kritiske infrastrukturer

Beskyttelse af SCADA- og ICS-netværk i kritiske infrastrukturer

14-11-2014Palo Alto NetworksENWhitepaper

SCADA- og Industrial Control Systems (ICS), som bruges til at automatisere industrielle processer i kritiske infrastrukturindustrier såsom værktøj og transport, har undergået dramatiske forandringer i de seneste årtier. Hvad der engang var en samling af isolerede, snævre systemer baseret på serieprotokoller, er nu dybt forbundne systemer, som løfter internetprotokollen og kommercielle hyldevarer for at optimere operationer og reducere omkostninger.

Selv om fordelene, firmaer får af denne integration af informationsteknologi (IT) og operationel teknologi (OT), har været mange, har moderniseringen også øget risikoen for cybertrusler, der kompromitterer processens tilgængelighed og personalets, borgernes, økonomiens og miljøets tarv. Denne faktor kombineret med den stigende trussel og et bredere regellandskab har øget byrden for værdiejere mht. at sikre deres kritiske infrastruktur.

For effektivt at beskytte dagens SCADA- og ICS-netværk i kritisk infrastruktur er en moderniseret sikkerhedstilgang nødvendig.

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}