Kritisk sikkerhedskontrol: fra indførelse til implementering

Kritisk sikkerhedskontrol: fra indførelse til implementering

07-10-2015QualysENWhitepaper
Blandt SANS-brugerne - 165.000 sikkerhedsfagpersoner over hele verden - betragter mange forskellige typer organisationer Critical Security Controls (CSC'er) som en pålidelig mekanisme til at reducere angrebsoverflader, øge synligheden og forbedre beskyttelse og respons.

Resultater fra et nyligt SANS-studie viser, at flere organisationer af den slags gør fremskridt ved at implementere tekniske systemer som forsvar, og de, der gør fremskridt, oplever reducerede risici, bedre synlighed og compliance-support. Men de kæmper stadig med automatisering og integration på tværs af kontrollerne. Produktteams, integratorer, it- og operationelle medarbejdere og de forretningsenheder, de understøtter, bliver nødt til at arbejde sammen for at virkeliggøre dette automationsniveau.

Mens flere og flere organisationer investerer i CSC-implementering, bliver det mere sandsynligt, at industrien ser mere målbare, klare resultater fra organsationer, der bedre er i stand til at forsvare sig og bevise compliance og generelle forbedringer gennem risikoreduktion.

Denne SANS-rapport ser på, hvor bredt CSC'er indføres, såvel som hvilke udfordringer indførerne så har i form af implementering af kontrollerne, og hvad de ser på for at forbedre deres implementationspraksisser.
registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}