Løbende monitorering: en ny plan til at opnå løbende sikkerhed og compliance

Løbende monitorering: en ny plan til at opnå løbende sikkerhed og compliance

07-10-2015QualysENWhitepaper
I en perfekt verden ville dit netværk have en konstant tændt, løbende oversigt over dit globale netværksparameter. Dette krav er for trusselsaktører, som kan lave sofistikerede angreb fra alle globale lokationer på ethvert tidspunkt.

Dit netværks sikkerhedskontroller skal have evnen til automatisk at identificere og modstå ethvert angreb, forebygge operationelle forstyrrelser og beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden i de kritiske applikationer og data. At opnå dette er den hellige gral inden for sikkerhed, og løbende monitorering og et vigtigt skridt hen mod at opnå dette mål.

Denne guide beskriver behovet for løbende monitorering og tilbyder en plan til skabelsen af en løbende sikkerhedspraksis. Resultatet, en løbende monitorering, vil give din organisation den mest omfattende oversigt over jeres globale parameter og gøre jer i stand til proaktivt at identificere og adressere potentielle trusler muliggjort af sårbarheder i software eller svage systemfigurationer.
registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}