Sådan sikrer du dit DNS, bremser målrettede angreb og reducerer datalæk

Sådan sikrer du dit DNS, bremser målrettede angreb og reducerer datalæk

28-05-2015InfobloxENWhitepaper
Internettrafik påvirkes alvorligt, når kritiske DNS-services ikke er pålidelige eller kompromitteres af cyberangreb, ligesom motorvejstrafik forstyrres eller stoppes, når broer skades. Og endnu værre end forstyrrelser: Usikre DNS-services kan udnyttes af angribere til at forklæde sig som et firma og omdirigere kundetrafik til ondsindede sites, der stjæler brugernavne, passwords, kontoinformation eller værdifuld intellektuel ejendom.

DNS-services kan sikres med den rette konfiguration og anvendelse af passende løsninger, men i it-organisationer er ansvaret spredt over flere grupper og falder ofte ned i hullerne. CEO'er og CIO'er bør først sikre, at DNS-styringen er veldefineret, og derefter sikre sig, at disse DNS-services leveres effektivt, pålideligt og sikkert.

Dette whitepaper ser på det basale i DNS-services - hvordan de kan kompromitteres, hvordan de kan sikres på mest effektiv vis, og hvordan en organisation faktisk kan bruge dem til at øge sin sikkerhed.
registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}