Virksomheder risikerer bøder for ikke at beskytte data

Virksomheder risikerer bøder for ikke at beskytte data

27-09-2016MalwarebytesENBusiness Case

EU kan kræve 4 pct. af firmaers globale omsætning i straf, hvis der stjæles data om privatpersoner fra deres systemer.

Andelen af virksomheder, der oplever vedvarende, målrettede angreb, vokser. Og det samme gør tilfælde, hvor hackere forsøger at udnytte huller i software til at infiltrere it-systemer med mal- eller spyware.

Men det er ikke kun firmaers omdømme og produktionsomkostninger, der risikerer at blive ramt, når hackerne lykkes med deres aggressioner. Den globale omsætning kan blive reduceret med fire procent, hvis en organisation i EU får stjålet private oplysninger om fx borgere.

Sidste år vedtog EU nemlig strengere regler for databrud. Derfor kan EU tildele bøder på fire procent af den globale omsætning, hvis firmaers it-sikkerhed fejler.

Virksomheder investerer uden om sikkerhed Alligevel har mere end 50 pct. af virksomhederne i en undersøgelse af Ponemon Institut svaret, at deres budgetter til it-sikkerhed ikke hæves.

Det kan betyde, at det tager længere tid for firmaer at opdage svagheder i systemet, og ligeledes at lappe de huller, der findes. Således øges risikoen for hackersucces, og dermed risikoen for en anseelig bøde.

Ifølge Malwarebytes, der arbejder med it-sikkerhed, kan ondsindede it-trusler gemme sig på medarbejderes computere eller mobiler, hvor de i gennemsnit er i syv måneder, før de bliver fjernet ifølge Malwarebytes, der arbejder med it-sikkerhed.

Der findes ikke specifikke EU-krav til, hvordan firmaer skal beskytte deres data, men Malwarebytes’ overordnede råd er: Flere niveauer af sikkerhed.

DOWNLOAD WHITEPAPERET HER

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}