Har antivirus mistet sin funktion?

Har antivirus mistet sin funktion?

27-09-2016MalwarebytesDAWhitepaper

Flere og flere firmaer oplever at få stjålet oplysninger gennem malware. Antivirusprogrammer er ikke længere nok til at beskytte mod kompromitterende angreb, hvor private oplysninger om kunder og virksomheden selv stjæles.

For flere år siden valgte en af de første pionerer inden for antivirusprogrammer, Dr. Alan Solomon, at stoppe brugen af sikkerhedsprogrammerne mod virus.

Når der dagligt bliver sluppet over 100.000 nye malwareprogrammer løs i den digitale verden, kan antivirus-systemer, der dagligt skal opdateres, ikke beskytte brugerne mod inficerende software. I hvert fald ikke alene uden assistance.

Stigende problem
De tusinde malware, der er i omløb, og medarbejdernes store brug af forskellige enheder, som smartphone, tablet og bærbarer, gør det sværere for it-ansatte i virksomheder at forhindre farlige angreb. Derfor bør firmaer handle – og vejen frem er en flere niveauer af sikkerhed. Antivirus skal ikke stå alene, men skal understøttes af flere sikkerhedsnet. Antivirussoftware kan fungere som supplement til firewall, undervisning af ansatte om digitale trusler, omfattende backup af virksomhedens data, stærk personlig identificering for ansattes elektroniske apparater og et krise-it-hold.

Derudover udvikler firmaer som Malwarebytes specielle værktøjer, som kan jagte og tilintetgøre malware mere effektivt end traditionelle programmer.
Læs mere om, hvordan din virksomhed præventivt kan beskytte sig mod hackerforsøg.

DOWNLOAD WHITEPAPERET HER

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}