Minut-hacking: Malware-angreb på virksomheder bliver farligere

Minut-hacking: Malware-angreb på virksomheder bliver farligere

27-09-2016MalwarebytesDAWhitepaper

På få minutter kan hackere kompromittere firmaers it-systemer. Øget brug af cloud-service og flere hjemmearbejdende ansatte forstærker risiko for hackerforsøg på firmaer. Ringe cyber-sikkerhed hos firmaer efterlader dem sårbare over for hackere, der prøver at inficere firmaers it-systemer med malware. Flere og flere virksomheder mærker, at angrebene bliver stadig mere alvorlige. Det viser en undersøgelse udført af Malwarebytes, der arbejder med internetsikkerhed.

På kun få minutter er hackernes fremstød i stand til at kompromittere firmaer, som fx oplever at få stjålet fortrolige oplysninger. Det advarer Verizon Data Breach-rapporten fra 2015 om. Disse databrud kan koste kassen for virksomheder, der kan være tvunget til at betale for at få den stjålne information tilbage.

Særligt den stigende brug af cloud-services, medarbejderejet mobiler og ansatte, der arbejder hjemmefra er skyld i stigningen af hackerangreb målrettet firmaer. Sådan lyder beskeden fra it-administratorer og cybersikkerhedsfolk.

Derfor er det essentielt for firmaer at få beskyttelse i flere lag.
Flere lag af sikkerhed indebærer blandt andet velinformerede medarbejdere, anti-malware og anti-attack software.

Læs mere om, hvad du kan gøre for at beskytte dit firmas it-systemer her: DOWNLOAD WHITEPAPERET HER

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}