Porteføljestyring: Få styr på dine projekter

Porteføljestyring: Få styr på dine projekter

17-09-2013FlowIT Whitepaper

Projektportalen ProjectFlow indeholder en hel række værktøjer til porteføljestyring, som samtidig er koblet til projektstyringen.

Dette whitepaper fokuserer på strategidelen i porteføljestyringen. Dvs. at få tilpasset projektporteføljen til strategien, og det beskrives hvordan det understøttes med porteføljestyringsmodulet i projektportalen ProjectFlow.

Vi fokuserer på strategidelen i porteføljestyringen, fordi Implement Consulting Group A/S i en undersøgelse af 117 danske offentlige og private organisationer fra foråret 2012 konkluderer, at high performers får tilpasset projektporteføljen, så den afspejler strategien. High performers er den delmængde af de 117 organisationer, som i ”meget høj grad” eller i ”høj grad” realiserer den ønskede værdi af projekter.

Porteføljestyringsmodulet i ProjectFlow giver porteføljeledelsen en række værtøjer, som muliggør strategisk kobling af projekterne i en sammenhængende proces, som er integreret med den øvrige porteføljestyring.

registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}