Hold op med at bruge penge på at skalere din fysiske infrastruktur

Hold op med at bruge penge på at skalere din fysiske infrastruktur

11-11-2014BoxENForskning
I dag begynder firmaer i alle størrelser at bruge cloud-services for at accelerere vækst, blive mere effektive og udvide deres rækkevidde. De mest innovative firmaer på alle markeder vælger værktøjer, der fjerner barrierer for samarbejde på tværs af teams, sikrer følsom information og hjælper med at levere produkter til tiden - og de har en vækst, der beviser det.

For at kunne konkurrere i dette miljø må du finde alle de fordele, du kan, for at nå til dit næste vækststadie. Desuden er det sådan, at firmaer, der proaktivt begynder at bruge nye værktøjer, tiltrækker bedre medarbejderprofiler og realiserer større produktivitet og time-to-market-fordele samt beskytter deres information bedre.

I dette whitepaper finder du scenarier og økonomiske begrundelser for at skifte til enterpriseindholdssamarbejde med Box. For at finde ud af dette har vi samlet data fra nuværende Box-kunder og analyser fra Enterprise Strategy Group (ESG), et respekteret uafhængigt analysefirma. Dataene viser de samlede omkostninger og forventede fordele ved at bruge Box i modsætning til at geninvestere i ufleksible, kapitalintensive on-premise systemer.
registrering nødvendig

Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet

Sorter efter:
 
Vis:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}