Version2’s whitepaper-bibliotek

Whitepaper-biblioteket er tiltænkt professionelle, der har berøring med it i deres arbejde, og som ønsker adgang til materiale fra it-branchens førende leverandører. I biblioteket finder du et bredt udvalg af it-relaterede dokumenter, whitepapers, rapporter, cases og webcasts. Disse stilles til rådighed i samarbejde med Version2's partner Marqit og de it-leverandører, hvis indhold optræder i biblioteket.
 
Det er gratis at hente whitepapers og andet indhold, når du har oprettet en selvstændig whitepaper-konto. Ved registrering får du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve med nye whitepapers inden for interesseområder, du selv vælger.

Søg whitepaper

Udvidet søgning
  show categories
  Sorter efter:
   
  Vis:

  {{item.texts[0].title}}

  {{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
   

  Din whitepaper-konto

  Opret en gratis whitepaper-konto hos Version2 og få direkte og nem adgang til alle dokumenter, whitepapers, rapporter, cases og webcasts

  Whitepapers

  Version2 stiller dokumenter, herunder whitepapers mv. til rådighed som en gratis tjeneste for vores brugere og som en mulighed for virksomheder for at formidle information om deres ydelser ud til Version2’s brugere. Når du downloader whitepapers og øvrige dokumenter, giver du derfor samtidig samtykke til, at leverandøren af det pågældende dokument efterfølgende kontakter dig via e-mail eller telefon med tilbud eller markedsføringsmateriale inden for det emne, som det downloadede dokument vedrører. Downloader du eksempelvis et whitepaper vedrørende outsourcing af it-drift, giver du samtykke til, at leverandøren af dette whitepaper efterfølgende kontakter dig med tilbud vedrørende it-driftsydelser.

  Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af tredjemand som beskrevet, skal du undlade at downloade deres dokumenter.